вівторок, 21 березня 2017 р.

MediaBarCamp-2017 чекає саме на Вас!

Друзі, запрошую вас стати частиною моєї улюбленої неймовірної неконференції MediaBarCamp!

Я брала в ньому участь чотири рази, і щоразу це було море натхнення, нових ідей, друзів і гарного настрою. Баркемп щоразу відбувається в різних, але завжди цікавих локаціях Литви. Організатори -  Swedish International Liberal Centre (SILC) і локальні партнери і Білорусі та Швеції. Географія учасників щороку зростає: Куба, Азербайджан, Швеція, Єгипет... Це - унікальний відкритий простір, де програму створюють самі учасники і вона завжди дуже драйвова. Це я у 2015-му розповідаю про проект StopFake.org:


Тут на #mediabarcamp Ольга Юркова розповідає про проект StopFake.org, який бореться з неправдивою інформацією в медіа.
Posted by Roman Golubovsky on Saturday, May 9, 2015

Головна мета MediaBarCamp - стимулювання медіаактивізму і проектів у сфері нових медіа, популяризація використання соціальних мереж і можливостей комунікації через інтернет. Баркемп також спрямований на координацію вже існуючих ініціатив в країнах-учасницях, а також розвиток контактів у рамках активного міжнародного молодіжного співробітництва.
От у такому чудовому лісі відбувався МедіаБарКемп 2015
Цього разу тема заходу - "Inspired BY". Що вас надихає? Поділіться своїм натхненням та відчуйте енергію й натхнення інших. Активісти заохочуються до того, щоб самим підібрати оптимальний формат представлення свого досвіду з реалізації проекту або ініціативи, найбільш цікавий і «заразливий» для інших учасників. Можна проводити спільні практичні заняття-майстерні, брати участь в панельних дискусіях, ініціювати перформанси, симуляційні гри, акції або будь-які інші види діяльності для членів MediaBarCamp.

Учасники зустрінуться уже 11-14 травня, обміняються ідеями та, можливо, надихнуться на власні проекти. Але для початку треба зареєструватися, до чого вас і закликаю:) 
Реєстрація завершується 22 березня.

Немає коментарів: